Helyes-e ez a táplálkozás?
Nos ezt állítottam össze:
Mivel 1000ft-ot kapok mindennap, mivel suliba megyek és 10órait veszek..
-Egy müzli(cerbona)
-egy szendvics(változatosság kedvéért , van 3 sajtos és pulykamell sonkás, mindig mást veszek).
-Egy 1,5l üveg víz, vagy sió gyümölcslé.
-És a napot pedig túró rudival indítanám..
Ebédnél pedig arra gondoltam, hogy rizs+csirke(rántva).
vagy főtt krumplira is gondoltam , de azt mivel?
Amúgy a kínai kaja ilyenkor jó? pl: rizs+szecuányi csirke..
Szia, végülis nem rossz, de én nagyon hiányolom a nyers zöldséget és gyümölcsöt az étrendedből.
Én az ebédhez választanék egy kis salátát is, vagy akár savanyúságot, délután meg szerintem tök jó lenne, ha megennél 1 banánt, vagy almát, körtét.
Én a sió gyümölcslevekből is inkább a 100%-osat választanám, mert a többi tömény cukorszirup.
Túrórudi, csoki, vagy egy fagyi simán belefér, hiszen te nem vagy kövér és fejlődésben vagy, kell a kalória.
A szendvicsekhez is egyél uborkát, paprikát, paradicsomot.
Egyébként havi közel 20 ezer forint ebédre és tízóraira szerintem nagyon jó, ha ügyes vagy, magadnak is tudnál csinálni otthon egy-egy jobb minőségű szendvicset. Például vennél valami jó minőségű szeletelt kenyeret, igazi vajat, vagy valami marha jó vajkrémet, hozzá sonka, sajt és telepakolnád zöldséggel (jégsaláta, uborka, paprika, retek, minden, ami nem folyik szét), sokkal jobban járnál szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!