170 cm és 47 kg vagyok Hogyan hízzak? F/14
Próbálok sokat enni de nem hízok.
Szüleim szerint nem kell emiatt aggódni mert felnőttként felfogok majd alapból szedni néhány kilót.
Csak én nem szeretném a véletlenre bízni ezért örülnék neki ha most feltudnék szedni pár kilót.
Elnézve a többi gyereket mindig féltékeny leszek hogy nekik milyen jó az alakjuk ._. Én meg sovány vagyok és nem tudom hogyan hízzak.
Létszi segítsetek! Előre is köszönöm a választ!
f/14
A kövér meg azt mondja, hogy inkább lenne a te helyedben és teljes mértékben igaza van! Egyébként tényleg nem kell aggódnod, lehet később meg azon leszel, hogy hogy adsz le :D Nem véletlen. Ilyen korban meg alapból teljesen normális. Inkább örülj neki, hogy bármit ehetsz...
Még fejlődsz, azért is nehezebb hízni, főleg ha gyors az anyagcseréd. Szóval szerintem bízd nyugodtan az időre! Nem hátrány szerintem az, hogy vékony van...max ha neked megy egy testesebb gyerek xD
Az meg nem egészséges, ha mindig teleeszed magad, szóval próbálj inkább rendszeresen enni, annyit amennyire szükséged van és sportolhatsz is valamit, hisz az izom adja meg a test alakját. De egyébként szerintem emiatt tényleg ne aggódj, mert fölösleges :)
Jelenleg 44 kg vagyok. Nem tudom hogy, de sikerült leadnom 3 kg-ot o.o
Bár 3 km futás után nem csodálkozok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!