Diétázom, sportolok mégsem fogyok csak puffadok?
Körülbelül 5 hete kezdtem el sportolni (cardió torna és ugrókötelezés,napi 1,5 órában), emellett a kalória mennyiségemet is lecsökkentettem 1300-ra! Bár néha becsúszik mikor ennél több, mégis megpróbálok odafigyelni! Ez idő alatt 4 kg fogytam,ami jó, de az utolsó 5 kg-nál észrevettem,hogy nem mozdul a testsúlyom. Emellett 1300-nál azt veszem észre,hogy sok és egyfolytában puffadok! Bár a puffadás a gyümölcsök és zöldségek miatt gondolom!
Valaki tudna valami tanácsot adni, mit kéne tennem,hogy eltűnjön ez a maradék plusz súlyfelesleg! 176cm/74kg ,22/F!
Első hiba: kardiózol naponta. Heti 2x20 perc elég, de ez sem fogyásért, hanem a szíved, ereid egészségéért. Ennél több fölösleges. Edzeni menj le a konditerembe, és kérd edző, vagy tapasztalt ismerős segítségét. A súlyzós edzésnél hatásosabb dolog nem létezik fogyáshoz sem.
Második hiba: kalóriát számolsz. Lehet 2000, vagy több kalóriával is fogyni, és 500 kalóriával is hízni. Az nem mindegy, miből viszed be. Ezért hülyeség a kalóriaszámolás: 1000 kalória hús és zöldség nem ugyanaz, mint 1000 kalória kenyér. Ha 74kg vagy, akkor kell naponta max 100g szénhidrát, min. 160g fehérje. Minőségi kajákból vidd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!