Hogyan tudnák felszedni pár kg-T?
Figyelt kérdés
170cm magas vagyok,és 55kg.Az normális? :D Szeretnék pár kg.t felszedni de sehogy se jön össze.Lehet hogy tul sokat idegeskedek?:D2015. márc. 6. 16:32
1/6 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok és van rajtam egy kis úszógumi. Lehet, hogy rajtad nincs, mert ezek mellett a paraméterek mellett izmos is vagy, de szerintem kórosan vékony biztos nem vagy. Szerintem nem kell hizlalnod magad. Vagy fiú vagy? Akkor lehet, hogy picit hízhatsz, azt annyira nem tudom.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nem,lány vagyok.:) elfelejtettem oda irni :) szedtem a fogamzásgátló tablettát akkor meghiztam,63kg.voltam,de elég pufinak néztem ki,ugy nem tetszettem magamnak,igy abba hagytam a tabletta szedését :D most megint elkezdtem,és mostmár attol se hizok-.- :D
2015. márc. 6. 17:17
3/6 anonim válasza:
170 cm-hez 55 kg annyira kevés lenne? Szerintem ez egy teljesen normális érték, miért szeretnéd azt a +1-2 kilót?
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom,vékonynak érzem magam. :o meg ahogy fogytam leginkább a mellemböl ment le.:/85ös melltartot hordtam most pedig 75 :( ezért kellene 2-3kg. :/
2015. márc. 6. 19:20
5/6 Szintiszoli123 válasza:
Amikor meghíztál, nem tetszettél magadnak. Akkor mi a megoldás?
Úgy van. Izomtömegnövelés.
Sport, megfelelő fehérje- és energiabevitel mellett. Ha nem hízol annyi kajától, amennyi jól esik, akkor erőltesd, tágul majd a gyomrod és többet fogsz bírni enni. Vagy vigyél be kisebb térfogattal több energiát: dúsítás.
6/6 A kérdező kommentje:
Mert sosem voltam annyi kg,és zavart,azt hittem majd senki sem fog ugy megnézni ahogy eddig.Jelentkeztem egy szépségversenyre 2012ben ott második lettem.És ott voltam 56kg körül,ls mikor felszedtem pár kg.t akkor ugy voltam vele hogy ur isten most biztos senkinek nem fogok tetszeni.Van barátom,eddig mindig teltebb baratnői voltak.És lehet ez is az ok amiert fel akarok szedni par kgt. :/ vagy nemtudom,nem érzem magam igy jol. :) köszönöm a válaszod.:)
2015. márc. 9. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!