Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik jobb, a finomítatlan,...

Kiss Anna Boglárka kérdése:

Melyik jobb, a finomítatlan, vagy a finomított kókuszzsír/kókuszolaj?

Figyelt kérdés
Indokokat is kérek!:)
2015. márc. 5. 06:59
 1/1 Szintiszoli123 ***** válasza:

Hát a finom, mert az finomabb.


Szerintem ez kamu kérdés, de unatkozom:


finomított = feldolgozott, vegy- és hőkezelt. Ha csak a fele igaz annak, amit az ilyen eljárásokról itt-ott olvasni lehet, már akkor sem kéne ilyet használni.

finomítatlan = remélhetőleg kevésbé feldolgozott.

2015. márc. 5. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!