Kiss Anna Boglárka kérdése:
Melyik jobb, a finomítatlan, vagy a finomított kókuszzsír/kókuszolaj?
Figyelt kérdés
Indokokat is kérek!:)2015. márc. 5. 06:59
1/1 Szintiszoli123 válasza:
Hát a finom, mert az finomabb.
Szerintem ez kamu kérdés, de unatkozom:
finomított = feldolgozott, vegy- és hőkezelt. Ha csak a fele igaz annak, amit az ilyen eljárásokról itt-ott olvasni lehet, már akkor sem kéne ilyet használni.
finomítatlan = remélhetőleg kevésbé feldolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!