Hajra finomított vagy finomítatlan kókuszolajat használtok?
Bio boltban vettem úgy 1800 forint..Száraz hajra használom,a fejbőrömbe és a hajvégekre teszek,illetve belemasszirozom.Rajtahagyom úgy 3 órát,akár többet is szabad..
Igen,nagyon jó hatással van rá,selymesebb esz,de ha ranszeresen használod akkor még töredezni sem fog.
Finomítatlant vegyél, több benne a tápanyag ami a hajnak kell. Meg jóval drágább is...
Igazából a másik is jó. Mindkét fajtát használtam már.
Bioboltban beszerezhető, neten is lehet rendelni akár.
Én minden hajmosás előtt fél órával felkenem a hajamra. Tovább felesleges rajta hagyni, semmivel nem hat jobban akkor sem ha 3 óráig van a hajadon. Volt amikor csak felkentem a hajvégeimre és 5 perc múlva lemostam, akkor is ugyanolyan hatásos volt, nem töredezett a hajam. Csak akkor töredezik ha nem használom egyáltalán.
Finomítatlan jobb. Ugyanúgy, mint mondjuk az olívaolajból, itt is az extraszűz a legjobb. Én mosás után vizes hajra, mosások között száraz hajra is szoktam használni, meg néha mosás előtt kicsit többet teszek a hajamra, és rajtahagyom pár órát (csak nyaktól lefelé teszem, mert akármennyire kimosom, nekem akkor is gyorsabban zsírosodik tőle a hajam, ha a tövekre kenem). Én most ilyet használok, ez kókuszolaj alapú, de vannak benne más állítólag hatékony anyagok is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!