Mennyire egészségesen ettem a tegnap?
Reggeli : 1 csomag Jó Reggelt+1 izes margarinos magos kenyér+ 1 túró rudi+ 2 pohár tej
Tizórai : 1 alma
Ebéd : sajtos csirkemell ( 2 db ) + 4 adag csokis pudding almával
Uzsonna : joghurt
Vacsi : mekis kaja, 2 sajtburger+ 1 nagy sültkrumpli+ fagyi+ shake
egy olyan 1től 10ig skálán mennyire egészségesen ettem ?
Ha 1-10 ig pontozhatok akkor 2
De igen inkább -4
na és én ?
reggeli: 3 szendvics (pulykamell, trapista sajt, paprika, zsemle)
ebéd: bolognai, + egy sajtburger
este: semmi, csak megittam 1 liter vadászt, meg 5 feles pálinkát xD
Harmadiknak: pálinka és vadász miatt + 12 :))
Pálinkaaaaaaaaa
sztem ezzel az összeállítással semmi gond nincsen.
természetesen nem az a nagy divat egészséges, ahol minden bio, meg csak zöldséget eszik az illető...
ezegy ilyen tök átlagos napi összeállítás, semmi extra. 1-10-ig 5-ös.
A következő problémák vannak:
- A zöldséget hiányolom belőle leginkább. Hol van a brokkoli, káposzta, kelbimbó, padlizsán, lencse stb?
- Csak teljes őrlésű pékárut szabad fogyasztani!
- Hiányzik a napi C-vitamin adag! Jó lett volna citrom, narancs, mandarin, paprika stb.
- A mekis kaja kész öngyilkosság. Tele van sóval és transzzsírral! Egyéb készételt is csak végszükség esetén fogyassz! Nem tudom, mi ez a jóreggelt-izé, de az is gyanús.
- A csokis puding se jó. Gyanús összetételű kész kaja agyoncukrozva. Cukrot lehetőleg sose egyél, ezek a kész dolgok meg tele vannak vele.
Csak két viszonylag jó dolog van, de az előző rosszakat nem ellensúlyozzák. Az egyik a csirkemell, jobb mint a vörös húsok, és legalább azt a borzalmas kólát nem ittad. Ja, és az alma se rossz.
Összesen 2-es. De könnyen lehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!