Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miben van fehérje? Mivel...

Miben van fehérje? Mivel lehet pótolni házilag?

Figyelt kérdés
Testedzést akarok kezdeni és én azt hallottam hogy nagyobb izomhoz fehérje kell! Mit ajánlotok?

2015. márc. 2. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a bolti tejben minimalis mennyisegu feherje van.
2015. márc. 2. 22:52
 12/16 anonim válasza:
Miért, mennyi van benne? És a nem boltiban mennyi van?
2015. márc. 2. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
helyesebbben: barmelyik tejben keves a feherje. egy literben van kabe 30g. ehhez kepest kabe 15 deka csirkemellben van ugyanennyi.
2015. márc. 2. 23:10
 14/16 Szintiszoli123 ***** válasza:
Jól mondják előttem. A tejben van a legtöbb, mert a tej fehér. Meg a mészben is biztosan sok van, de azt még nem próbáltam.
2015. márc. 3. 10:18
 15/16 anonim válasza:
Utolsó, te most ugye viccelsz? :D Ha nem, akkor ajánlhatok pár biológiával/kémiával foglalkozó könyvet!
2015. márc. 3. 11:58
 16/16 Szintiszoli123 ***** válasza:

Viccelek-e? Nem volt elég irónia a meszes hasonlatban?

Nem tudom, honnan ragadt az emberek fejébe, hogy a tej az fehérjeforrás, mikor a natúr tehéntej 100 grammja 3 gramm fehérje, majd 5 gramm cukor 3,5-5 gramm zsír. Ja persze, van benne fehérje, de akkor ezzel az erővel a finomliszt is rostforrás.

2015. márc. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!