Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? 192 cm magas vagyok és 70kg hízni szeretnék.

Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek STW edzést folytatok mivel falun élek és más lehetőségem nincs csak hetente egyszer súlyzózók 70kg-t nyomok fekve 5x,19x húzom fel magam nyújtón és 60 fekvőtámaszt nyomok. De nem látok magamon nagy fejlődést szeretnék tömegben több lenni legalább 80 kilogrammig felmenni. Tudtok ajánlani nekem tömegnővelő szereket amik képesek akár 1 hónap alatt legalább 5 kg-t felszedni? Eszek rendesen többet eszek magam mint az egész család összesen de képtelen vagyok hízni ezért csak az izomépítésben látom a kiutat. Egyébként 16 éves vagyok.

2015. márc. 1. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

olvass!

[link]

[link]

2015. márc. 1. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi elolvasom
2015. márc. 1. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyel csak amennyit tudsz, nem kell neked semmifele cukros szar tomegnovelo. Egyel sok feher hust, te ehetsz nyugodtan szenhidratot is.

Es legyel turelemmel. Sportot nyomhatod nyugodtan. Egy honal apatt 5 kilot max. zsirbol meg vizbol lehet felszedni, annak meg semmi ertelme.

En is ilyen voltam pont mint te ennyi idos koromban.

2015. márc. 1. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :) csak tudod mindenkinek csak a cél lebeg a szeme előtt és bár nem olyan szar tükörbe nézni mert nem mondom szálkás vagyok épp ma kinyomtam a 80-at 3x ami súlyomhoz képest szerintem jó csak szeretnék nagyobb darab lenni. egyébként boxolok is
2015. márc. 2. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd jon a tomeg idovel. Csak torekedj arra hogy ne zsir legyen.
2015. márc. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!