Ma tudtam meg, hogy magas a koleszterin szintem. Pedig vega vagyok. Valaki adna tippeket?
Szóval már vagy 10 éve nem eszek húst. Igyekeztem. Néha néha belecsipegettem a kirántotthúsba. És zsírosat sem fogyasztok. Ma az anyukám volt a vérem eredményeiért a doktornö pedig azt mondta neki hogy diétáznom kell mert magas a koleszterin szintem. Anya mondta is neki h a vegaságtól milyen nagyobb diétát akar még de a doktornö nem válaszolt.
Szóval most segítséget kérnék. Mit egyek és mit nem? Miféle diéta van olyanok számára akik vegák és magas a koleszterin szintje?
15/L
Csináltass egy másik vérvizsgálatot is, Vegának nincs is koleszterin szintje:-DDDDDDDD(ez csak vicc volt).
Duci vagy??
Mert ugye a szénhidráttól is lehet hízni, sőőőt, és ha a szervezeted a saját tartalékaidat dolgozza fel és azt mérték meg??
Bár igazából nem értek hozzá:-PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!