Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Eszek-eszek, és soha nem hízok?

Eszek-eszek, és soha nem hízok?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok..napi sportot végzek keményen és dolgozom is mint sofőr,de ezek mellett fehérje és rengeteg rengeteg evés,zabálás töménytelen mennyiségben.(cukor-fehérkenyér imádom ezeket) 76-78 kilónál soha nem tudok több lenni..és ami fúrcsa..1 deka zsír sem ragad meg rajtam..senki se érti...

2015. febr. 22. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy szerencse, vagy valamilyen betegség, pl. pajzsmirigy túlműködés.
2015. febr. 22. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó neked. Én ha ránézek a kajára már attól meghízok.
2015. febr. 22. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Exem is ilyen volt.. mondjuk ő meg egész nap járta a várost, tehát szerintem egyszerűen leadta, mint ahogy vsz. Te is a munkával (egyébként az idegi dolgok is rendesen fogyasztják a kalóriát, úgy értem odafigyelés a vezetésre pl.). Ha pedig sokszor eszel és gyerekkorodban is mindig volt elég kaja akkor a szervezeted nem is érzi, hogy nagyon tartalékolni kell rossz napokra, így a kettő együtt (égetés+állandó utánpótláss) plusz genetika (alkat) előidézheti ezt. Legtöbben azok a vékonyak akik szinte állandóan esznek.
2015. febr. 23. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
koszönöm..nayjából így van..van stressz..munka,foci edzés bőven
2015. febr. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!