Melyik kenyér az egészségesebb: barna, rozs, teljes kiőrlésű vagy Graham?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 14:31
1/4 anonim válasza:
A Graham és a teljes kiőrlésű szinte ugyanaz , a rozs érdekes kategória . Mivel ha 20 %-nál nagyobb a rozs tartalom a kenyérbe akkor nem rozsosnak hanem rozsnak tüntethetik fel . A barna kenyér klassz egészséges , németeknél ettem . Fürkészni érdemes mit hol miből készítenek .
2/4 anonim válasza:
Az a legjobb, ha te magad csinálod otthon.
Mert sokszor érdemes megfigyelni, hogy pl. rá van írva a zacskóra, hogy "teljes kiőrlésű kenyér", aztán a hátoldalán meg kiderül, hogy csak 20-30g tk liszt van benne. Persze, mivel ha több lenne, akkor nem kelne meg olyan szépen, nem lehetne úgy felfújni, nem állna el olyan sokáig. De ez így van a grahamnál, rozsnál is.
A barna pedig csak a neve miatt barna. Sima fehér liszt, csak be van színezve.
Én azt tanácsolom, süsd meg otthon. Igaz, annak is kell egy kis fehérliszt, különben ehetetlen lenne, de így is össze lehet dobni egy min. 70-80%-os tk kenyeret :)
3/4 anonim válasza:
Én teszek bele egy kis vast is hogy erősödjön a szervezetem.
4/4 anonim válasza:
pff most megnéztem és tényleg rá van írva a graham toast tasakra-
19% graham lisztet tartalmaz.
vagyis full kamu:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!