Van itt vki, akinél a Graham kenyér hosszabb távú fogyasztása hasmenést okoz? Mi lehet az oka?
Legyen szó akár Graham, akár rozs, tönkölybúza, vagy bármelyik más fajta gabonából, illetve másfajta módon készült kenyérről, egy- másfél hét fogyasztás után megy tőlük a hasam, és ez nagyon megnehezít a diétát, mert a puffasztott rizst képtelen vagyok legyűrni. Egyedül a fehér, illetve félbarna vagy barna kenyeret tudom gond nélkül megenni, pont azokat, amelyeket le kellene váltanom. Valaki tapasztalt közületek hasonlót? Mi lehet az oka a hasmenésnek? Próbáltam a Google-t, de nem sok információt találtam:(
25/L
Köszönöm, hogy válaszoltál! Ennyire puhítaná a székletet? Az az érdekes, hogy ha gyümölcsöt vagy zöldséget eszek, abban is sok a rost, még sincsen hasmenésem tőlük:S
Sajnos nem ehetek csokoládét, mert inzulinrezisztenciám van, ami miatt komoly, szénhidrátmentes diétát kell(ene) tartanom.De nagyon nehéz így bármivel is helyettesíteni a korábban fogyasztott fehér/félbarna kenyereket.Az Abonett kenyeret még nem próbáltam, az az utolsó reményem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!