Normális a testsúlyom?
Figyelt kérdés
Tegnap lettem 12, 165cm magas vagyok és 47 kiló. Elég sokat edzek és minden második nap futok mert imádok sportolni szóval van izmom. Az alakom is normális de nem tudom hogy ez normális-e. Szerintetek?2015. febr. 17. 07:43
1/5 anonim válasza:
Kicsit kevés. Nem túl tudományos számítással, a megközelítőled normális Testsúlyt úgy kapjuk meg, hogy a magasságból, - amit centiméterben fejezünk ki - kivonjuk a tömeget - amit kilogrammban fejezünk ki. Ilyen fiatal korban ez még belefér!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2015. febr. 21. 01:03
3/5 anonim válasza:
a testtömegindekszek nem mutathatnak pontos értéket, egyáltalán. a zsír súlyának 3 szorosa az izomé. szóval kajálj istenesen és eddzél még ha már nekiálltál. de 47 az még jó.
5/5 anonim válasza:
ja, mondjuk az igaz, futással semmi izomhoz nem jutsz, max vékonyabb leszel. izomhoz kicsit más kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!