Koffeintabletta vs kávé?
Mi az a végbél? Én vastagbélről tudok, meg végbél nyílásról. :D
600mg-al szerintem bőven kialakult már egy rezisztencia, átváltanék guarana-ra ginzeng-re leticin-re, de ezek nem sokat érnek mondjuk magnézium ésvagy vashiány esetén.
#1-nek
A rectum=végbél
Kérdező: Az miért lenne jó? Gondolod, hogy abban nincs koffein? :D :D
Viccet félretéve ezek lehetőségek. Gátol"hatja", stb. Van aki 89 éves koráig pipázik/cigizik, más meg 35 évesen meghal rákban. Ha ettől érzed jól magad, aktívnak, életerősnek akkor kár ezen gondolkodni. Már bocs, de inkább élek 55 éves koromig úgy, hogy jól érzem magam, mint 90-ig úgy, hogy szinte tehetetlennek érzem magam. Persze mindenkinek magának kell eldöntenie.
Dehogyis akarnék lemondani a koffeinről ):o)
Már jutott eszembe olyan, hogy valami egyebet "rendszeresítenék", de tapasztalatom szerint minden egyéb jóval drágább.
Mivel nem vagyok kávéfan, a koffeintabletta kényelmes és hatékony, hovatovább olcsó megoldás. (A legolcsóbb energiaitalban kb annyi koffein van, ami egy db tablettában, de a Tesco-s energiaital is min 100 ft, vagyis majdnem 10x annyiba kerül. Igaz, abban van taurin is, meg vitaminok, de azt meg amúgy is szedek.)
A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy sok info kering a "természetes" serkentő-szerekről, koffeinről, egyebekről; kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata, ki hogyan oldja meg, vagy fel magában az ellentmondó információkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!