Miért nem hizom ?
Figyelt kérdés
Hali,15/L vagyok. Nem értem miért nem hizok mostanában, egész nap zabálok, mint egy disznó, a mekibe hetente 2szer is megyek,kólát is iszom meg stb. Ne mondjátok, hogy jó az anyagcserém, mert nem vagyok vékony. Eléggé testessé váltam, de ahoz képest,hogy mennyit eszek egy bálna kéne legyek,mégsem vagyok az.Miért nem hizom többet ? Mondjuk az utóbbi időben nem is zavart, hogy ilyen jó húsban vagyok, élvezek enni bármikor is történik, de ennek nem hiszem, hogy köze lenne2010. febr. 11. 13:25
1/6 anonim válasza:
Majd mindjárt megmondom látatlanban, úgy, hogy nem tudom milyen magas vagy, hány kiló, konkrétan darbra vagy grammra mit és hányszor eszel egy nap, valamint, hogy mennyit mozogsz mellette!
Próbáltál már csukott szemmel látni? Mert ez pont ilyen :D
2/6 anonim válasza:
Ezt az alkatot örökölted, nem igazán tehetsz ellene semmit. Azért próbálj meg vitaminokat, étrendkiegészítőket szedni, ha még szeretnél hízni.
3/6 anonim válasza:
Alakot senki nem örököl... mindenki lehet nagyon kövér, nagyon izmos és szálkás, de nagyon vékony is... Genetikailag maximum a magasságot, arányokat örököl az ember, és hajlamot erre-arra... Imádom amikor két 200 kilós gyereke is kövér, és közlik, hogy mindenki ilyen a családban, ez öröklődik! aha... a rossz táplálkozás, és a mozgásszegénység az amit megtanítanak egymásnak, meg a gyereknek, öröklődésről szó sincs!!! Ha két kövér ember gyerekét örökbe adom egy sportoló családnak, a kiscsávó sosem lesz kövér...
4/6 anonim válasza:
A második válaszadó vagyok. Igenis örökölhető. Édesapám nagyon sovány alkatú, édesanyám pedig igenis jó húsban van. Én mindenben édesapámra ütök, így alkatilag is. 20 éves létemre 46-47 kg vagyok maximum. Kivizsgálásra mentünk, ahol az ORVOS azt mondta, hogy lényegesen nagyot nem hízhatok, mert ezeket a géneket örököltem, maximum két-három kiló jöhet fel rám vitaminokkal, és változatos étrenddel.
5/6 anonim válasza:
Ja, és az kimaradt, hogy lány vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy vékony vagyok. Csak azt, hogy máskor mikor alig ettem is hiztam és most 7x többet eszek és nem hizok és most félek átállni a normális evésre, mert nem akarok hizni és nem tudom hogy, de zabálva nem hizok annyit ! Nem tudom mit kéne csináljak, hogy fogyjak, folytassam igy vagy diétázzak vagy már nem tudom ....
2010. febr. 11. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!