Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Közel 1 éve kűzdök azzal,...

Közel 1 éve kűzdök azzal, hogy szénhidrátfüggő lettem, és reggelente elkezdem és addig nem bírom abbahagyni az evést, amíg szét nem pukkadok. Kb.15 kg plusz van rajtam és folyamatosan hízom és nem tudom ezt megállítani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tinédzser koromban 5 évig ugyanez volt a gondom, és 70 kg-san bekattantam és sikerült több mint 20 kg-t leadnom (vékony alkatú génjeim vannak) éhezés nélkül. Mi a francért nem sikerül változtatnom?Hogyan tudnék megint bekattanni és változtatni?
2010. nov. 24. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell bekattannod, mert most vagy bekattanva. Egyél kevesebbet, és táplálkozz egészségesen. Önuralom, és egy kis gondolkodás. Mérlegelj: cukorbeteg, és kövér akarsz lenni, vagy normál alkatú, és egészséges. Szerintem nem nehéz döntés.
2010. nov. 24. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Keress rá a cukorfüggőségre. Na az van neked.

Aztán olvasd el a következményeit (cukorbetegség, rák), és mérlegeld, megéri-e neked.

Minden fejben dől el.

2010. nov. 24. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Vond el a figyelmed a zabálhatnékról.Menj sétálni,csinálj tornagyakorlatokat,IGYÁL.Értem a problémát,mert ha hazamegyek,én is csak ennék és ennék.Feszültséglevezetés...valamiért neked is kell,hogy mindig a szádban legyen valami...a cukorhoz pedig könnyen hozzá,lehet szokni,leszokni róla már nehezebb.Ajánlom William Dufty Cukor Blues c.könyvét.
2010. nov. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!