Miért van az, hogy semmit nem eszem vagy csak 1x egy nap és még sem fogyok le hasról?
25 éves fiú vagyok 185 cm és a kilóm 80! a magasságomhoz képest a 80 kiló nem sok! Napis szinten tudom hülyén hangzik reggel 10-11 kor fel kelek és késő délután 3-4 kor jön rám az , hogy ennék valamit és azzal el is vagyok elég szép hosszú ideig! igyekszem elkerülni a szénhidrátokat, kólát, cukrot, zsíros ételeket! rengeteg gyümölcsöt, párolt zöldséget eszem!
mikor fel állok akkor nem látszik de mikor le ülök akkor megtudom markolni a hasamat és ez annyira rossz!
a 80 kiló egyrészt tökéletes 185 cm-hez
másrészt, nem egészséges naponta csak 1x enni vagy semmit, úgy soha nem fogsz lefogyni, az anyagcsere megáll, a tested raktároz
tessék enni rendesen napi 3-5 alkalommal, jó minőségű ételeket, és mozogni rendszeresen - és kitűnő alakod lesz :)
az utolsó hozzászólónak ,.,,,
ha nem eszem szénhidrátot cukrot akkor el kell kezdjek fogyni anélkül is, hogy edzenék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!