Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy semmit nem...

Kovács kody kérdése:

Miért van az, hogy semmit nem eszem vagy csak 1x egy nap és még sem fogyok le hasról?

Figyelt kérdés

25 éves fiú vagyok 185 cm és a kilóm 80! a magasságomhoz képest a 80 kiló nem sok! Napis szinten tudom hülyén hangzik reggel 10-11 kor fel kelek és késő délután 3-4 kor jön rám az , hogy ennék valamit és azzal el is vagyok elég szép hosszú ideig! igyekszem elkerülni a szénhidrátokat, kólát, cukrot, zsíros ételeket! rengeteg gyümölcsöt, párolt zöldséget eszem!

mikor fel állok akkor nem látszik de mikor le ülök akkor megtudom markolni a hasamat és ez annyira rossz!

2015. febr. 6. 01:43
 1/6 anonim ***** válasza:

a 80 kiló egyrészt tökéletes 185 cm-hez

másrészt, nem egészséges naponta csak 1x enni vagy semmit, úgy soha nem fogsz lefogyni, az anyagcsere megáll, a tested raktároz

tessék enni rendesen napi 3-5 alkalommal, jó minőségű ételeket, és mozogni rendszeresen - és kitűnő alakod lesz :)

2015. febr. 6. 02:36
 2/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

#1!

Ezt azért még gondold át...

[link]

2015. febr. 6. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:
az a baj ,hogy nem merek akármit meg enni főleg nem egy nap többször is ,mert attól tartok, hogy hízok tőle!
2015. febr. 6. 18:31
 4/6 akimalika válasza:
Olyat egyél, amitől nem hízol. Estefele már szénhidrátot ne egyél csak fehérjét. 3 óránként benyomsz valami minőségit és okés. Csak egyszerre ne egyél sokat és nem fogsz hízni.
2015. febr. 7. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:

az utolsó hozzászólónak ,.,,,

ha nem eszem szénhidrátot cukrot akkor el kell kezdjek fogyni anélkül is, hogy edzenék?

2015. febr. 7. 23:50
 6/6 Szintiszoli123 ***** válasza:
Ja. Csak lehet, hogy izomból. A ketóhoz rutin kell.
2015. febr. 8. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!