Miért nem fogyok semmit sem, mit csinálok rosszul!?
20 éves, 170/80 kiló vagyok.Napi 1000-110 kcal-t eszem, ülő munkát végzem, nagyon sokat dolgozom sajnos. Nem eszek össze vissza, napi 4-5x étkezem keveset, nem eszem sok kenyeret (max 1 szelet rozskenyér naponta!) , se cukrot, de édes löttyöket. Reggel iszom egy diétás turmixot, 10órai egy szelet kenyér, vagy gyümölcs + zöld tea cukor nélkül, ebéd otthon főzött max 500 kcal főétel, délután már csak gyümölcs, vagy diétás turmix. Minden nap megiszom 3 liter tiszta vizet.
Mi a baj velem? :(((
Mióta csinálod ezt?
Sporttal kellene "felturbózni", így nem biztos, hogy hatásos lesz.
Tudtommal nem vagyok beteg, nem voltam még endoklnológusnál.
A grefruit tényleg segítene?
1.
Nem fogyókúrázom, hanem meg akarom változtatni az ételekhez való hozzáállásomat.
2.
Nagyon tisztelem és becsülöm azt akinek van rá ideje munka-család mellett, nekem sajnos mióta abba hagytam a középiskolát, és a versenysportot (4 évig súlylökés, ezzel ugye együtt jár a napi 3-4 óra kemény edzés!)
Testmozgásra egyenlőre a munkám miatt egyáltalán nincsen se időm, se lehetőségem ( heti 7 napot dolgozom 7:00 - 20.00ig)
Grapefruitos ötletet nagyon szépen köszönöm, úgy tűnik hogy használ , le is ugrott 5 kiló 3 nap alatt (tudom hogy 3/4 csak víz volt, de nekem akkor is sikerélmény)
Naponta egy narancsot eszem 10kor és este 6-7 felé, az a 10óraim és a vacsorám. Reggelire most elfogyott a fehérjém, 0% natúr műzli, házi tejjel, nem pancsolt boltival, és nem eszem se kenyeret, se sok cukrot. Ha megkívánom az édességet, van ez a mézes-szezámmagos lapocska, azt eszem, az teljesen jó. Igaz hogy a mézben több a kalória mint a cukorban, de nem finomítják agyon, a szervezet jobban tudja hasznosítani.
Most álltam rá tegnap a mérlegre egy picit stagnál a súlyom, de amint egy kicsit jobb lesz az idő, azt tervezem hogy el fogok járni úszni vagy este, vagy reggelente.
Van itt valaki aki úszott a diétája mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!