Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért lehet, hogy alig tudok...

Miért lehet, hogy alig tudok enni?

Figyelt kérdés

Eszem valamit és utána rosszul vagyok mármint éhes vagyok mielőtt megenném de ne tudok sokat enni.

Ma például 2 db mini virslit és egy kicsi gőzgombócot ettem és miközben ettem akkor is éreztem ,hogy nem esik jól. Két hete tart körülbelűl, hogy minden étekzés után rossszul vagyok.

#rosszullét #evésizavarok
2015. febr. 2. 15:46
 1/2 anonim válasza:

Szia!hat ere enis szeretnem megtalálni a valaszt !te pl nem vagy terhes?

nalkam kb 4 éve tart söt en szinte nem is tudok enni .Reggel 7 kor kelek es kb 13 orakkor ha tudok enni 1 zsömlet vagy felet de vab olyan is hogy elsö falatot rágon rágom es nem tudom lenyelni !pl hetfön egy fél girost ettem kb 15 orakkor és utánba este 21 órakor 2db tojasbol állo tojasrantottat annak is a felet !Nem korog a hasam nem erzem magam éhesnek (anyagi helyzetem kitünö mindig is az volt .nem azert nem eszem mert nincs pénzem rá barmit megtudnek venni de nem is kivánom)

2015. febr. 3. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
az biztos , hogy nem vagyok terhes de nem tudok rájönni ,hogy miért van ez...
2015. febr. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!