Miért híztam ennyire sokat? :)
1. Néz vlami értelmes fogyókúrát
2. NAPI 3 szendvics +főétel nem eggyértelmű?!
"Mas sokkal többet eszik megis vekonyabb".
A genetika rohadtul nem fair de ez van.
A barom női fogyokurakat felejtsd el. Kezdj el szalkasito dietat es fokozatosan heti 1-2-3 sportot.
Tájékozódj arról, hogy pontosan mely táplálékok az egészségesek, és törekedj arra, hogy sok ilyen ételt fogyassz. Drugs Bunny - A sárga kapszula című könyvét ajánlom, mert nagyon lényegre törő, informatív, és kellemes, vicces hangvételű könyv, és ahogy a szerző írja is az előszóban, nem csak sportolóknak szánta.
Nekem régebben az segített sokat, hogy lecseréltem az egészségtelenebb hozzávalókat egészségesre. Ez azóta is megvan. És ma már sokkal finomabbnak érzem például a teljes őrlésű pékárút, mint a finom őrlésűt. A megszokás csodákra képes.
Hát igen, van aki hízékonyabb, de van, aki csontsovány, akármennyit eszik. De nekünk nem másokhoz képest, hanem magunkhoz képest érdemes a legjobb formánkat hozni.
Szerintem te valamit elhallgatsz előlünk, vagy nem pontosan mondod el. Mondjuk, hogy este mekkora az a főfogás így jó éhesen, meg mi van a szenyóban, meg mi a helyzet hétvégén, miegymás.
Rengeteg olyan embert ismerek, aki saját maga szerint nem eszik sokat. Az ebédet pl - mennyiségtől és az éhség hiányától függetlenül - mindig betöröli. Mondjuk így bevisz napi +300 kalóriát, amitől hízik napi 0,1 kilót. AZ 1 év alatt 36 kiló. Hát pl így valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!