14. éves vagyok. (lány) kicsit vékony. Sokat eszek, viszont nem tudok egyszerűen meghízn. Csak annyihogy legalább csak egy picit is lássák hogy híztam. Mikel kellene ennem?
Te vagy az,aki ehet amit akar,kivéve,ha nem vagy cukorbeteg.
Ajánlott sok húst,zöldséget enni,mint másnak,de te ehetsz szénhidrátokat is, édes gyümölcsöket is és valóban sportolj!
Jó az első 2 válasz.
Én felvázolnám azt a lehetőséget is, hogy nem tudjuk mit jelent a kicsit vékony. Mert ez lehet egészséges alkattól kezdve felszívódási zavar miatti vékonyság, kép nélkül ezt esélyünk sincs elkülöníteni.
Namármost míg a legtöbb ember hízik (és megbetegszik) a búzaevéstől, vannak akik fogynak és megbetegszenek, mert ilyen károsodást okoz. A vékonybél felszívási zavarára érdemes mindig gondolni, főleg ha valakinek az étrendje glutént, tejfehérjét ugye tartalmaz.
Miért kell az valakinek, hogy lássák, hogy híztál? Max a nagymama, hogy "egyél csak kicsikém, egyél sokat, olyan soványka vagy, biztos nem eszel rendesen", végén meg majd gorulsz :D
Na viccet félretéve:
Ne sajnáltasd magad! Örülj, hogy ilyen vagy, sokan szeretnének vékonyak lenni, és sokan vannak úgy, hogy azért hogy megtartsák az alakjukat, elég rendesen figyelnek az étrendjükre. Te szerencsés vagy ilyen téren, hogy azt ehetsz, amit akarsz.
Egyébként, ha tényleg hízni akarsz, amit szerintem ne tegyél! Akkor pedig, amit az előttem lévők már leírtak, sport, meg stb.
És igen, jó lenne tudni, milyen az a "kicsit vékony"
Amúgy meg sokaknak tetszik, főleg a te korodban is a vékony lányok.(de abban a korban még sokan nem a lányokat nézegetik, de sokan már igen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!