Ő az baj ha valaki sokat eszik és nem hízik semmit? Minden nap eszek egy csomót és 1kg-t se híztam. Ez valami betegség vagy valami baj alakulhat ki belőle?
Ez általában a pajzsmirigy működésétől függ. Ha elmesélném mit zabál össze egy ismerősöm, biztos elájulnál. Ennek ellenére csak csont és bőr.
Orvoshoz kéne menned.
én is ilyen vagyok, csak 56 kg.
rohadt sok édességet eszem, de én se hízok!
GreenTea
Szerintem meg csak jár a szátok és nem esztek eleget, azért nem híztok:)
Fiú vagyok!De azt még nem írtam oda hány centi vagyok!
Utolsó mérés óta:186cm
De lehet hogy már pár centi és meghaladom a 190-t..
Jaaaaaaa!!! Akkor természetes dolog, a fiúk nagy része zabál és nem hízik. De csontos is vagy, vagy azért van rajtad legalább egy kis izom? Járjál edzeni vagy kondizni, attól megnő az étvágyad is, helyrejön az anyagcseréd.
Lehet hogy valami vitamin vagy ásványi anyag stb hiányzik a szervezetedből, csináltass vérvételt! Én vashiányos voltam, de mióta vastabit szedek, jobban vagyok, kicsit híztam is.
Szedj étrendkiegészítőket (nem szteroid meg térfogatnövelő meg ilyen sz*rok!!), abból bajod úgyse lesz, mert azok vitaminok meg egészséges cuccok, tehát olyan mintha nem 1, hanem 5 almát ennél meg naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!