Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tini korban gyakori, a sokszor...

Tini korban gyakori, a sokszori éhségérzet?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és elgondolkoztam, hogy nem-e eszek túl sokat..Mert kb. egész nap, 3 óránként eszek valamit.. Sose eszem magam kipukkadásig, de nem bírom ki ha nem eszek 2-3 óránként. Nem vagyok dagadt, sőt duci sem, de azért nem is szeretnék az lenni. Szóval szerintetek egyek kevesebbet? Vagy fejlődik a szervezetem, és érzi, hogy ennyire van szügségem..? Ma eddig ezeket ettem:

Itthon suli előtt egy rostos activia, egy mandarin

Suliban 9 óra fele: 1 szelet teljeskiörlésű kenyér, rajta pick szalámi,saláta

Utána 11kor 1isler

2Kor 1 túrós táska

4-kor ebédeltem 1 kisebb szelet sült nyulat, főtt krumplival és uborkával

Aztán itthon most ettem egy szelet gyümölcsös túrótortát.. Ma már nembizti hogy eszek, mert szerintem hamar lefekszek aludni, de azis lehet,hogy bekapok még valamit, mondjuk valami gyümit,vagy tojást, zöldséget.. Sportolni se nagyon sportolok,hogy ekkora étvágyam legyen..Heti 2x van 1 óra boxom, és ennyi.. Más tini korú is van ezzel így? (Persze azért nem mindennap eszek tortát,meg islert,csak maradt a bátyám szülinapjáról most, de mennyiségileg kb. mindig ennyit eszek, csak mondjuk torta helyett még egy szendvics,vagy gyümi, ilyesmi..) Egyek kevesebbet? Azért nem szeretnék elhízni nagyobbkoromra..:D

2015. jan. 22. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

- hát jó sok hlyeségek összekajáltál, már ne haragudj

- amúgy nem gáz, 16 évesen én is rengeteget ettem, 3-4 óránként mindig éhes voltam, és mellette totál vékony

Általában:

- tejeskv, szendvics (szalámi, sajt,zöldségek zsömlében)

- 10 körül még egy szendvics

- délben leves+második - menzai, szóval ez változó

- tanítás után hazaúton 2-3 alma, narancs

- otthon vastag szelet pirítós zöldségekkel, vagy egy zacsi pisztácia+gyümölcs mellé

- vacsira omlett, rántotta, tükörtojás (3 db kb.), vagy ebédről maradt főtt kajcsi

És ezek közben is csipegettem valamit (magvak, összevágott gyümik, mandarin...), kb. mindig ettem.

2015. jan. 23. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!