Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Savtúltengés? Reflux?

Savtúltengés? Reflux?

Figyelt kérdés

Ez a probléma nálam visszatérő, több mint 15-éve, akkor volt fekélyem is, kikezelték, de azóta is szedek savlekötőket...

Most jövök a dokitól, van beutalom a gyomrászatra (gasztro-enterológia).. Most azért rosszabb, mert kaptam egy antibiotikumot gyulladásra, és az totál haza vágta a gyomromat... Tünetek, természetesen tutira veszem reflux, gyomorégés, savtúltengés, fulladás,hófehér nyelv, viszketés, hőemelkedés, hányinger, őrületes savanyú íz a számban...

2-hét még bejutok a gyomrászatra, éhes vagyok, nincs jobb ötlet a kekszen és a főt krumplin kívül, mit lehet még enni?

Előre is köszi...

2014. júl. 4. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem sürgősen kezdj el valami jó probiotikumot szedni, de ezt semmilyen doki nem mondta eddig??

mert az antibiotikum durván kiöli ezeket a fontos baktériumokat a szervezetből, amit utólag kell pótolni, és tűzz ki magadnak egy célt, hogy végleg meggyógyulj ebből a refluxból, táplálkozás drasztikus megváltoztatásával a gyógyulás után!

nekem is ez van, ezért tudatosan figyelnem kell rá, igaz nem ilyen stádiumban mint neked, de már sokat javult azóta

egyenlőre maradj a probiotikumnál, keress fel egy ehhez jobban értő személyt, de én azt mondom 99%, hogy erre van szükséged, meg természetesen diétára, és mivel ennyire durva a helyzet, ezért nagyon egyszerű kajákra, igen főtt krumpli, keksz, extrudált kenyér,főtt ételek

Gyógyulj meg minél hamarabb!

2014. júl. 4. 22:20
 2/2 A kérdező kommentje:

De kedves vagy 2x-is kiírtam ezt a kérdést, csak más a címe, ne lepődj meg... Ott is voltak hasznos dolgok, és tényleg van is itthon normaflor mindjárt meg is iszom...

Nagyon köszönöm.. :)

2014. júl. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!