Savtúltengés? Reflux?
Ez a probléma nálam visszatérő, több mint 15-éve, akkor volt fekélyem is, kikezelték, de azóta is szedek savlekötőket...
Most jövök a dokitól, van beutalom a gyomrászatra (gasztro-enterológia).. Most azért rosszabb, mert kaptam egy antibiotikumot gyulladásra, és az totál haza vágta a gyomromat... Tünetek, természetesen tutira veszem reflux, gyomorégés, savtúltengés, fulladás,hófehér nyelv, viszketés, hőemelkedés, hányinger, őrületes savanyú íz a számban...
2-hét még bejutok a gyomrászatra, éhes vagyok, nincs jobb ötlet a kekszen és a főt krumplin kívül, mit lehet még enni?
Előre is köszi...
szerintem sürgősen kezdj el valami jó probiotikumot szedni, de ezt semmilyen doki nem mondta eddig??
mert az antibiotikum durván kiöli ezeket a fontos baktériumokat a szervezetből, amit utólag kell pótolni, és tűzz ki magadnak egy célt, hogy végleg meggyógyulj ebből a refluxból, táplálkozás drasztikus megváltoztatásával a gyógyulás után!
nekem is ez van, ezért tudatosan figyelnem kell rá, igaz nem ilyen stádiumban mint neked, de már sokat javult azóta
egyenlőre maradj a probiotikumnál, keress fel egy ehhez jobban értő személyt, de én azt mondom 99%, hogy erre van szükséged, meg természetesen diétára, és mivel ennyire durva a helyzet, ezért nagyon egyszerű kajákra, igen főtt krumpli, keksz, extrudált kenyér,főtt ételek
Gyógyulj meg minél hamarabb!
De kedves vagy 2x-is kiírtam ezt a kérdést, csak más a címe, ne lepődj meg... Ott is voltak hasznos dolgok, és tényleg van is itthon normaflor mindjárt meg is iszom...
Nagyon köszönöm.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!