Mennyire normális az, hogy ha egyedül vagyok egész nap itthon, nem kívánok enni, és nem is eszek?
Figyelt kérdés
Legutóbb nap végén rosszul lettem, fel is ment a vérnyomásom, mert csak cigiztem, kávét és kólát ittam (tudom, egészségtelen), nem ettem semmit. Csak akkor, amikor anya haza jött.2015. jan. 14. 12:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt te is sejted, hogy ez nem normális.
Picit vedd vissza a cigit meg a kávét, kólát és megjön az étvágyad is.
3/7 anonim válasza:
Nem csoda, h a cigi nem esik jól
Meg attól elmegy az ember étvágya
4/7 anonim válasza:
Meg inkább meleg teát igyál ilyenkor
Nem colát
5/7 anonim válasza:
igen a cigi+kávé elveszi alapból az ember étvágyát, viszont én is ilyen vagyok, utálok egyedül enni, de azért míg haza nem ér valaki egy joghurtot vagy valamit azért szoktam enni :)
6/7 anonim válasza:
Hasonló megfontolásból én is csináltam ilyet. Csak én kóla helyett 7,5 dl Hubertust nyomattam bőr alá.
7/7 brigó77 válasza:
Egészségtelen hosszútávon, de van aki nem szeret egyedül enni. Bár az sem egészséges elméletileg , de próbálj meg valami film közben enni, csendben és egyedül nekem sem megy, nem egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!