Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez megfelelő táplálkozás egy...

Ez megfelelő táplálkozás egy 15 éves számára?

Figyelt kérdés

Reggelire 1 csomag Jó Reggelt!+ 1 főtt tojás+ gyümölcsök

Tizóraira 1 grépfrút 1 almával

Ebédre ebéd, általában valami hús szokott lenni rizzsel vagy zöldséggel

Uzsonnára 10 szem mandula, 0% zsiros joghurttal

Vacsorára párolt zöldség garnélarákkal

Tudom, hogy nem mintaétrend, de ez a maximum amit megtudok tenni, főleg hogy csak 15 vagyok. Gyors kajákat nem fogyasztok többet, sem desszerteket. Csak vizet és zöldteát iszom, édesités nélkül !! Mit szóltok ehez ? 15 éves lány vagyok

2010. febr. 6. 09:31
 1/3 anonim válasza:

a napi 6-7 szál cigi hiányzik belőle :D és a a csokit azt mellőzd mert atól patanásos leszel de nem kell enyire diétázni....

15/F

2010. febr. 6. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Cigizni ? xP

szánalmas vagy

2010. febr. 6. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyélr rendesen mint ahogy az egsézséges táplálkozáshoz meg van írva. keress rá az origo egsézsgé rovatában. Aztán mozgonod sem ártan. Diétáznod nem szabad, mert ha most így teszel hormonzavarod lesz nem jön mewg többet és gyerked sem lesz. Szóval most ne akarj fogyni diétával. mozgással sok zölldség-főzelék-gyümölcs féle nyersen főleg, kevés édesség, cukros üdíytő gyors kaja one. Húsokból a soványka és szárnyas hal bőségersen, tejterméke is kellenek, illetve oljasomgavakat ne mert az hizla.
2010. febr. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!