Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Képtelen vagyok gyümölcsöket,...

Képtelen vagyok gyümölcsöket, zöldségeket enni. Mit tegyek? (Bővebben. )

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy két éve volt egy elég komoly fertőzésem, amire hónapokig nem jöttek rá, és napi szinten hánytam addig. Előtte nem volt különösebb bajom zöldségekkel, gyümölcsökkel, szénsavas üdítővel, stb., de azóta elviselhetetlen gyomorfájások kísérnek tőlük.

Mostanra kikezelték, de a sok hányás miatt szerintem teljesen tönkrement a gyomrom.

Folyamatosan sok a savam, fel vagyok puffadva, hányingerem van. Olykor kibírhatatlan a maró érzés a nyelőcsövemben. Szedtem egy ideig az Esomeprazol sandoz 40mg-os változatát, de szeretném elhagyni, ez "csak" a gyomorégésen segített.

A szénsav kiiktatását még elviselem, de szeretnék egészségesebb étkezni, jól bezabálni zöldségekből gyümölcsöktől, meginni egy pohár tejet, megenni egy joghurtot, de egyik sem megy.

Lassan semmit sem tudok már megenni.

Mit lehet ilyenkor tenni?

(Rengeteg orvost megjártam már, de mindegyik azt mondja, hogy nincs mit tenni.)

18/L

2015. jan. 7. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Az idegeiddel nincs baj? Ugyanis az is okozhatja a problémát. Szedjél Gasztro 825 probiotikumot pár hónapig folyamatosan, ez önmagában rendbe teheti a problémát.
2015. jan. 7. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Gaps étrendet nézd meg. Ez helyrehozhatja a gyomrod.

Sok gyümölcsöt egyébként ne akarj enni, tejet is kerüld, a tejtermékek nagyon szenny kaják. Ne hidd el mindenről, hogy egészséges, ha mindenről elmondanák az igazságot, nem lenne ennyi beteg ember.

2015. jan. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!