Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem hízom?

Miért nem hízom?

Figyelt kérdés

15/F vagyok, ~163 cm és ~45 kg.

Nem hízom, hiába eszem..

Megfigyeltem és kb. ugyanannyit eszem mint a nővérem (18 éves), aki ~168 cm és 60 (?) kg. A pontos súlyát nem tudom, de a lényeg, hogy nem sovány és nem is kövér, normális.

Szóval általában ugyanazt esszük (kis különbségekkel), és általában én többet is eszem mint ő.

Egyedül a rendszerességben van nagy különbség, mert nálam néha kimaradnak időszakok (pl. d.u. 3-ig nem eszem, vagy hasonló).

De általában ezeket következő nap (vagy délután) "pótolom be", tehát mennyiségileg ugyanannyit eszem, csak nem úgy elosztva mint ő.

Ez okozna ekkora különbséget?

2014. dec. 29. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Lisztérzékeny vagy, vagy erősen ektomorf.

Inkább az 1.

Próbálj meg úgy táplálkozni, mintha károsodott lenne a bélfalad, emiatt nem tud elég tápanyag felszívódni (nyilván jót tehetne egy tiszta, gluténmentes étrend)

2014. dec. 29. 13:06
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mert nem vagy kalóriapluszban.
2014. dec. 29. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán neked ilyen az alkatod, persze rendszeresen kell enni, naponta legalább háromszor és tízóraira, uzsonnára gyümölcsöt egyél, ne hagyj ki étkezéseket.
2014. dec. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!