Nem hízom, és még egy kérdés?
180 cm magas, és 63 kg kiló vagyok. Úgy érzem, hogy bármit eszem semmit nem használ el a szervezetem, a súlyom növelésére. Nem hízom és nem is fogyok, sokan mondták, hogy a dohányzás miatt; de ismerek olyat akinek van súlyfeleslege
és mellé még dohányzik is.
18/F
tesókám én 14 vook és 65 kiló én futni szoktam és nem is szeretnék hízni se fogyni mert az egészséges értékek között vagyok :) de ha te nagyon hízni akarsz egyél szalonnát zsíroskenyérrel :D amúgy az ideális testsúly a net szerint egy ekkora palinak 71 kg :) keress olyan ételeket ami hizlal (és persze megfizethető) na meg ha akarsz rá költeni akkor táplálék kiegészítőt :)
Most biztos azon gondolkozol h hogy hallgatnék már egy 14 éves gyerekre :D ugye?:D
hát ezaz :D mondom én is futok :D szép kockás hasad lesz ha 1-2 óra napi kocogás vagy futás mellett vapi 50 felülést megcsinálsz :D
és az állóképességed nagyon megnő már fél év után.
És el is találtátok az indokot a hízásra :D Lassan 2 éve, hogy nagyobb kihagyásokkal edzem, edzettem. Jól eltaláltam az edzéstervem így hamar kinőttem elsőre az 59-60
kiló közti súlyt. Majd ez év január elején felszedtem 5 kilót Pikk-Pakk (talán jumbot rejtettek a karácsonyi bejglibe) amiben rögtön lehetőséget láttam így, 3 hónapig szinte minden nap edzetem. Sajnos 3 hónap után elfogyott az inspiráció, nem híztam így nem volt mire dolgoznom, kinőttem az itthoni súlyokat (edzőterembe suli miatt nem tudtam járni), és a derekam bal oldala is fájt minden edzésnél, pedig folyton figyeltem a helyes tartásra.
most tudom hogy hülyén hangzik :D de nem küldenél egy képet?:D
mármint ha akarod akkor cenzúrázd ki a fejed csak kíváncsi vook h mi a bajod magaddal?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!