B e r n i kérdése:
Hogy szokjak le konnyen az edessegrol?
Figyelt kérdés
rengeteg edesseget eszek es nem tudom leszokni kozbe eszek gyumolcsoket is es mas kajat is,de vizet annyira nem iszok hogy sokszor megtortent hogy elfelejtettem inni vizet.2014. dec. 27. 11:27
1/6 anonim válasza:
Az édességről nagyon nehéz leszokni, próbálkozz gyümölcsöket, sütőtököt, gesztenyét enni, ezek édesek valamennyire. Vizet, vagy valami folyadékot pedig muszáj inni, bár néha én is elfelejtkezem róla.
2/6 Titusztitusz válasza:
Póbálj meg inkább átállni az olyan élelmiszerekre, "édességekre", amik nem cukrot tartalmaznak, hanem MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZERT...Ez esetben az ízhatás alighanem ugyanolyan marad, viszont megmenekül az ember a túlzott cukorfogyasztás káros hatásaitol...
3/6 anonim válasza:
2 Végülis a cukornál csak a mestreséges édesítőszer az egészségtelenebb...........szóval tényleg tök jó ötlet.
4/6 Titusztitusz válasza:
A mesterséges édesítőszerekkel valójában NINCS ANNYI PROBLÉMA MESSZE, mint amennyi probléma van a cukorral...Viszont van egy sajnos kikerülhetetlen jelenség a nagyvilágban:A vállalati-gyártói konkurenciaharc...Nos...Ezen "harc" kapcsán jönnek elő mindig a különböző LOBBIÉRDEKEK álltal megfizetett "tanulmányok-vizsgálatok", amik igyekeznek ugye "bebizonyítani" minden módon a konkurens termékekröl azt, hogy "azok tulajdonképpen ártalmasak az egészségre"...Ez a harc megvan a cukorgyárak-mesterséges ízesítőt előállító gyárak között, és ráadásnak megvan még a különböző meszterséges édesítőszereket gyártó vállalatok között is...Szóval azért nem eszik olyan forrón sohasem a kását, ahogy mondani szokás...Éshát azért sok-sok évtized tudományos tapasztalatai azt mutatják, hogy amennyiben NEM KILÓSZÁMRA eszi valaki a mesterséges édesítőszereket, úgy azok JÓVAL KEVÉSBÉ KÁROS HATÁSUAK, mint teszem azt az ugyanazt az ízhatást előidézni képes cukormennyiség...Főleg hosszútávon...
5/6 anonim válasza:
igyál sok vizet, még akkor is ha nem kell. az hülyeség h nem lehet leszokni az édességekről, csak akaraterő kell és hogy foylamatosan egyre csak kevesebbet és kevesebbet eszel, én 1 hét alatt megváltam az édességektől, és jobb így mint állandóan csak azokat a szarokat zabálni
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a tanacsokat :)
2014. dec. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!