Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kénysszerevö vagyok. Hogy...

Kénysszerevö vagyok. Hogy szokjak le? 14/L

Figyelt kérdés
Kényszerevö vagyok. Ma reggel alig ettem valamit dinnyét ettem meg sültkrumplit késöbb pedig rámtört a evési kényszer és annyi mindent ettem hogy felsorolni is alig tudnám. Segitsetek, beteg vagyok. És mindjárt bögök. Hánytatni meg nem merem magam mertvnem akarok a wc mellett görnyedni. Anyámat nem érdeklik ezek a kényszerevések. Pedig kb egy hete rosszul is lettem tölle mert akkor tényleg sokmindent ettem és este a torkomon valami maró anyag jött fel. Marta a nyelöcsövemet. De ettem rá kenyeret és nagy nehezen elmult. Szerintem a háttérbe lelki okok álnak. Barátaim nincsenek, ezen a nyáron nem beszéltem senkivel csak a családommal. Áhh, nem birom én ezt. Sürgösen abba kell hagynom. Segitsetek.
2014. aug. 12. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és imádom a csokit, cukrokat STB.
2014. aug. 12. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:

"Ma reggel alig ettem valamit dinnyét ettem "

Pont ez a baj. Reggel rendesen kell reggelizni, és akkor nem jön a kényszerevés. De a többi étkezést is így kell rendezni. Az előzetes éheztetés hozza magával a későbbi kényszerevést. Ha anyukád nem segít menjél el orvoshoz.

2014. aug. 12. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Este ne egyél csokit, cukrot, és zsírosat se. Megterheli a gyomrodat. Nem eszel rendszeresen és ez a baj.
2014. aug. 12. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók, ez nem olyan egyszerű, h "ne egyél". Ezzel szegényke semmire se megy.

Jól érzed, ez a probléma orvosra (is) tartozik. Hosszabb távon rámehet az egészséged. Valószínűleg anyáddal való kapcsolatod áll a háttérben. Ezt kell feldolgoznod.

Addig csak az akaraterődre vagy utalva, és megpróbálhatod kicsit átverni a szervezeted. Azért kellene legalább reggel kerülni a magas szénhidráttartalmú ételeket (cukros, lisztes dolgok), mert ezek nagyon felpörgetik az inzulin-anyagcserét, ami aztán farkaséhséget okoz. És ha van rá módod, csinálj salátákat, és azt edd, hogy legalább alacsony kalóriatartalmú dolgokkal töltsd meg a gyomrod. Egyszerre keveset szedj, és utána pakold el a kaját. Ha megetted, várj egy kicsit, ha még nagyon éhes vagy, akkor szedj csak magadnak, de az előző adag felét, és ismét pakolj el. Tudom, nem divat, de próbálj kézimunkázni, hátha leköt, és mondjuk kötés közben nem lehet enni, nem úgy mint pl. olvasás közben.

2014. aug. 12. 21:28
 5/6 anonim válasza:

16/L vagyok és nekem is voltak hasonló gondjaim... nagyon figyelj oda mert én nem tettem és most nem ehetek glutént (liszt tészta stb)

Nekem a háziorvosom homeopátiásgolyokat javasolt azokközül is az ammonium crudum 15ch ezt evés elött fél órával kell (5golyó) és Fucus vesiculosus 9ch ez pedig napi 2x

2014. aug. 13. 16:15
 6/6 fosfosfosfos ***** válasza:

Nem kényszerevő vagy, hanem egy mentálisan gyenge ember, akit később emiatt ki is használnak majd az élet minden területén, ha nem változtatsz. Legyen az első változás az étrendedben amit meghozol. Ha ez sem megy...

Remélem segítettem.

2014. aug. 16. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!