Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Próbálom hánytatni magam,...

Próbálom hánytatni magam, miért nem megy?

Figyelt kérdés
Még sose csináltam ilyet, de én úgy tudtam, ha teljesen ledugom az ujjam, akkor feljön a gyomorsav, de csak sűrű nyálat öklendezek.
2014. dec. 17. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek?
2014. dec. 17. 18:09
 2/6 anonim válasza:

Próbáld meg a kanál végével. Nem olyan könnyű, valóban.

Többször is le kell dugni, hogy sikerüljön.

2014. dec. 17. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
10 éves korom óta refluxos vagyok, de régen csak akkor jött fel a savam, ha futottam, vagy gyorsan tekertem a biciklit. Most meg már hetek óta akkor is felszalad a nyelőcsövön gyomorsavam, ha eszek valamit, a mellkasom közepén megáll a cucc és folyamatosan mar. Addig nincs baj, amíg nem eszek semmit, de olyan éhes voltam, hogy nem bírtam tovább és már órák óta szúr. Szedtem gyógyszert meg savlekötőt, de nem hatott, így ki akartam hányni a felesleget, csak sikertelenül.
2014. dec. 17. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
szódabikarbónát próbáltad már?
2014. dec. 17. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet el kéne menni a dokihoz...nem játék!
2014. dec. 17. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy dokinak elmesélted már ezt? Nem koplalhatsz örökké és nem is hányhatod ki a felesleget minden nap, tönkremegy benne a fogad (!), a hangod (!!) és még a szíved (!!!) is! De ha mindenképpen gyorssegítség kell, akkor fogkefe vége (az, amelyiket a kezedbe fogod, és mosd meg előtte/utánna), és közben így "szorítsd" a gyomrodat, jobban nem tudom leírni.

De könyörgöm ne szokj rá!!!

Egy gyógyult bulémiás

2014. dec. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!