Hánytatni akarja magát az egyik barátnőm, bulémia?
sziasztok. az egyik barátnőm azt hiszem bulémiás, legalábbis az lesz :/
sokat dumálunk mindenről és mondta hogy neki az a 6-7 kiló felesleg nagyon sok, nem bír tükörbe nézni, stb. és már nem lát más megoldást mert hogy ő gyenge hogy ne egyen meg ilyenek..
és szeretnék neki segíteni de nem tudom hogy :/
tudtok a bulémiáról infókat?
ami a legjobban érdekel, hogy pl az ő 6-7 kilóját mennyi idő alatt adná le??
kezdek aggódni a lelke miatt, mostanában olyan más. mindig nevet meg ökörködik, de mégis olyan szerény.. mostanában meg olyan "leszarom" stílusú, stb.
Szia.
konkrétan nem tudok segíteni de itt egy kis tájékoztató a Bulimiáról: [link]
és próbáld lebeszélni mert tvben láttam h egy csaj bulimiás volt és a sok hányástól tönrementek a fogai is szal ha nem akar 25 évesen műprotkót ne nagyon hánytassa megát.
Hellóka.
Én bulímiás vagyok. Barátnődnek mondd meg, hogy a bulímia nem játék, sajnos nagyon súlyos betegség, ne hánytassa magát, inkább járjon el futni, úszni stb. 6-7 kg leadása nem ér annyit, hogy úgy tönkremenjen a szervezete mint nekem. Időnként vérzik a torkom, gyakorlatilag mindent kihányok már magamtól amit eszek. Ő is ezt akarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!