Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 167 cm,43 kg és 14 éves...

167 cm,43 kg és 14 éves vagyok. Ez normális?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én 165 cm vagyok.

és 45 kg..

hallod hízzál még 10 kgt!

2010. febr. 2. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha te így érzed jól magad akkor ne hízzál még egy kilót se! Szerintem kicsit vékony vagy rád férne néhány plusz, de az első mondatomat kell mérlegelni!
2010. febr. 2. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
14 évesen teljesen normális, ha valaki vékony. Eljöhet még az ideje, hogy fogyni szeretnél majd - ne sürgesd. Én 24 éves koromig nagyon vékony voltam, ma meg már a koromnak (36) megfelelően vaskos vagyok, kicsit jobban is, mint kéne... Ne próbálj hízni, inkább sportolj, az izmaidat és az állóképességedet növeld. Később jó hasznát veszed majd.
2010. febr. 6. 13:50
 14/17 anonim válasza:
Az se mindegy h izmot akarsz vagy zsirt....és azért nem mind1:)
2010. febr. 7. 03:04
 15/17 anonim válasza:
Én 167 vagyok és 48 kg :D szoval nem sok a különbség de szerintem normális... ! Bár sokan mondják , hogy vékony vagyok! Mondjuk nekem a csuklom is nagyon vékony meg az egész csontozatom , szoval attol is függ hogy neked milyen...
2010. febr. 7. 12:09
 16/17 Domovoy válasza:

Na, akkor erre mit léptek?

Én 21 éves F létemre 180/55 vagyok. És én se tudok hízni. Nem hogy nehezen, sehogy sem. Már évek óta stagnálok, pedig volt idő mikor próbálkoztam. Én beteszem annak hogy anno iskolás koromban 5 osztálytól jóformán nem volt tesióra sem (hogy megedződjek), ráadásként azóta rendszeresen, a szabadidőm nagy részét itt, a gép előtt töltöm, még nyáron is. Már vagy 10 éve... Erre persze még rámentek az emberi kapcsolataim, amik jóformán nincsenek is.

Szóval, inkább legyél vékony 14 évesen, csak élj aktívan és akkor valószínű változni fogsz. Én már aligha. :S

2010. febr. 8. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó 12:39:

178 cm, 55 kg f22. Engem agyonkínoztak tesiórákon (tesitagozatosba jártam) és 1 kilót sem tudtam és máig nem tudok felszedni, mindig 55 kg vagyok a 178 centimhez, de inkább vagyok vékony mint elhízott. A többség a vékonyakat szereti. Egészségesebb is.

Témaíró:

Nem derült ki, hogy fiú vagy lány vagy.

2010. febr. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!