Nem tudok hízni. Mit egyek, hogy felszedjek 10 kilot, de lehetőleg ne csak hasra, hanem mindenhova és ne is legyen szemét kaja?
"Akkor ne egyél fehérjét hülyegyerek, zabálj cukrot kólával, chips is mehet estére jó kis oldalas kényérrel, a szaftot is törölgesd ki. Mozogni se mozogj, a boltba mehetsz le legfeljebb kajáért. Ettől garantáltan hízol majd."
Ez konkrétan a fehérjés kommentemre való megsértődés volt,mert ki mertem jelenteni,hogy csak fehérjétől nem lehet hízni+nem szeretnék csak rizs és csirkemell kaján élni.Én is utána tudok nézni étrendeknek.Én arra voltam kíváncsi,hogy mi hatásos,változatos,mikor és mennyit érdemes enni.Gondoltam megkérdezem,hogy ki mit tapasztalt...
Nekem ugyanez a bajom. Alapból vékony vagyok, de más okok miatt paleoztam fél évig Sajnos eléggé lefogytam, pedig változatosan ettem, nagyon sok fehérjét(húst, tojást), zöldségeket. És sportoltam. Porokat én se akartam. Most visszaálltam a "normál" étrendre, mert már utáltam, hogy mindenki mikor meglátott, azzal kezdte, hogy de sovány vagy (173 cm és 55 kg)
Ha mégis tudsz vmi tutit, írd ki ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!