Nem tudok hízni. Mit egyek, hogy felszedjek 10 kilot, de lehetőleg ne csak hasra, hanem mindenhova és ne is legyen szemét kaja?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 18:53
11/31 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mihez kell a fehérje.De ha csak fehérjét ennél,nem hogy nem izmosodnál,fogynál.Az ilyen rizs-csirkemell kaja nem érdekel+porok.Kismillió ilyen étrend van,full ugyanaz mind.Változatos étrend érdekel.A r-cs. nem.Ilyenen én nem tudok élni,nem tudom,hogy tudjátok csak ezt enni!
2014. dec. 16. 21:21
12/31 A kérdező kommentje:
Utolsó,kösz!Ötlet kajára?
2014. dec. 16. 21:22
13/31 anonim 

válasza:

Akkor ne egyél fehérjét hülyegyerek, zabálj cukrot kólával, chips is mehet estére jó kis oldalas kényérrel, a szaftot is törölgesd ki. Mozogni se mozogj, a boltba mehetsz le legfeljebb kajáért. Ettől garantáltan hízol majd.
14/31 anonim 

válasza:

Kaja. Hát nézz szét neten, nosalty, én azt eszem,amihez kedvem van, de ha hízni akarsz, vásárolj sajtot rendszeresen, és a lényeg,h többet egyél,mint amennyit szoktál.
15/31 A kérdező kommentje:
#13 Én nem te vagyok,bocs!Nem foglak lehülyézni,mert felesleges.
2014. dec. 16. 23:04
16/31 A kérdező kommentje:
14# Mit javasolsz,milyen kaját érdemes kipróbálni?
Te mit szoktál enni.
2014. dec. 16. 23:05
17/31 anonim 

válasza:

A zsírban vagy kétszer annyi energia van, mint a szénhidrátban.
Egyél kanállal zsírt bödönből, meg igyál hozzá étolajat.
18/31 anonim 

válasza:

Ha ennyire ragaszkodsz az álláspontodhoz, amit a tömegnövelő étrendről és a sportról kialakítottál.
19/31 A kérdező kommentje:
Azt hiszed ez vicces?Ha nem tudsz értelmeset válaszolni,akkor szia,mehet a következő kérdésre!!
2014. dec. 17. 12:09
20/31 anonim 

válasza:

Válaszoltam értelmesen, de meg lett mondva nekünk, akik tapasztaltabbak, okosabbak vagyunk a témában, hogy a fehérje fogyásra való.
Bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!