Ha a sertéshús kb.5 napja hűtőben van, majd sötétebb és kérgesebb lesz, az felhasználható még ha rendesen meg lesz főzve?
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 11:18
1/5 anonim válasza:
Hát, én biztos nem használnám fel :D
2/5 anonim válasza:
Ha nincs szokatlan szaga, nem nyálkás a felszíne (a nyálkás nem egynelö a nedvessel), akkor nyugodtan fel lehet használni.
3/5 A kérdező kommentje:
A felszíne nem tűnt olyan nyálkásnak, vagy nedvesnek.
2014. dec. 13. 11:26
4/5 anonim válasza:
A leírásod alapján csak megszáradt a felszíne, nincs semmi baja sem.
Ha rendesen átsütöd/fözöd, akkor semmi bajod sem lesz töle.
5/5 anonim válasza:
Nyersen már nem enném meg (frissen igen).
Hőkezeld.. és jó étvágyat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!