Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha a sertéshús kb.5 napja...

Ha a sertéshús kb.5 napja hűtőben van, majd sötétebb és kérgesebb lesz, az felhasználható még ha rendesen meg lesz főzve?

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 11:18
 1/5 anonim válasza:
Hát, én biztos nem használnám fel :D
2014. dec. 13. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs szokatlan szaga, nem nyálkás a felszíne (a nyálkás nem egynelö a nedvessel), akkor nyugodtan fel lehet használni.
2014. dec. 13. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
A felszíne nem tűnt olyan nyálkásnak, vagy nedvesnek.
2014. dec. 13. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján csak megszáradt a felszíne, nincs semmi baja sem.

Ha rendesen átsütöd/fözöd, akkor semmi bajod sem lesz töle.

2014. dec. 13. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyersen már nem enném meg (frissen igen).

Hőkezeld.. és jó étvágyat kívánok!

2014. dec. 14. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!