Túlevés-zugevés/"binge-eating"?
1 éve, mikor szakítottunk a barátommal, hirtelen értelmét vesztette minden. Sokat szomorkodtam, és minden bánatomra egy-egy finomság volt a megoldás. Nos, ekkor rontottam el mindent. Nagyon jó formában voltam, mára viszont felszedtem 7 kilót. Ugyan ez nem vészes, de itt jön képbe a kis 'étkezési zavarom', ugyanis zugevő vagyok. Esténként nekilátok a hűtőnek. Szinte rosszullétig.. Az akaraterőm minimálra csökkent, állandóan rossz a hangulatom. Ezt tetézi a vizsgaidőszak.. Muszáj leadnom a felesleget. Muszáj végre csak annyit ennem, ami pont elég. Segítsetek kérlek, elvesztem..
Ui.: Kérlek, kíméljetek a rosszindulatú megjegyzésektől..
L/22/158/55
Én pontosan ugyanezzel küszködöm.:( Felhalmozok egy csomó kaját: csoki, chips, keksz, stb., és este, mikor bevonulok a szobámba "aludni", az éj leple alatt, 3-4 órás lakomákat tartok. Legalább 6000kcal.:(
Az első válaszolónál van az igazság, már én is rájöttem, csak az nem hizlal, amit NEM VESZEL meg. A boltba csábulás ellen kell tenni valamit, nekem is ezt nehéz kibírni, hogy ne vonzzon be a Tesco Expressz, mikor elmegyek előtte hazafelé...:/ Ha kibírom, nyert ügyem van, mert akkor nincs mit befalni.
Ha a boltban marad a kaja, abból baj nem lehet!
Nehezebb a dolog, ha nem egyedül laksz, sajnos én is lopkodom néha a szobámba a kaját, de ez azért jelent némi visszatartó erőt, szemben azzal, ha titokban vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!