Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SOS! Ugye nem verzik a gyomrom?

SOS! Ugye nem verzik a gyomrom?

Figyelt kérdés
Par napja a sok stressz miatt elojott a refluxom. Egett a gyomrom folyamatosan, ehes voltam, enni alig tudtam, ha ettem.jobb volt, de nem sokaig. Meg eg a gyomrom, de jobban vagyok, mint az elozo egy ket napon. Fokozatosan probalok visszaallni az etkezesre, ma ettem ropit, reggelire piritost, most nemreg egy kis levest es krumplistesztat. Utana hasmenesem volt ( azt.kihagytam, hogy a hasam.is sokat ment mostaban), eddig vilagos szinu volt, ma viszont sotet, majdnem fekete, de ha jobban megneztem.inkabb csak nagyon sotet barna es a wc papiron ahogy megtoroltem, zoldes. Ket pohar malnaszorpot ittam meg ma!! A gyomrom, ahogy irtam kicsit eg, de nem faj (lekopogom). Az etvagyam.meg nem tul nagy de tudok enni. Szoval a gyomorverzesnek.meg milyen tunetei vannak? Es akkor koromfekete a szeklet vagy ha sotetbarnaakkor is baj van? Lehet csak siman a szorptol ez a szeklet? Nagyon nagyon felek!! Teljesen bepanikoltam! Anyukam megnezte a szekletem.azt mondta o is, hogy lehet a szorptol es ne ijedjek meg mert ez meg nem teljesen fekete. De termeszetesen holnap elmegyunk dokihoz csak addig nem tudok.megnyugodni. Ugye nem fognak gyomortukrozest csinalni?
2014. dec. 3. 17:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Na most kicsit gorcsol a gyomrom, meg az utobbi par napba is begorcsolt igy parszor most igy eszembejut, de ez nagyon rovid idon belul ( akar mar fel perc mulva is elmult). De szeribtem ez az idegessegtol, most is teljesen be vagyok panikolva meg ilyenkor bebeszelek mindent
2014. dec. 3. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem játék.Nem biztos, hogy a gyomortól ilyen a székleted, ezt csak székletvizsgálattal állapithatják meg.Mindenképpen holnap orvoshoz, a szörptõl nem lesz ilyen szinü.Béltükrözést fognak nálad késziteni, ha székletvizsgálatnál nem találnak semmit sem.Hány éves vagy?
2014. dec. 3. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok. De ha verzik a gyomrom akkor surgos mutet kell nem?
2014. dec. 3. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek el az ügyeletre, és adnak neked gyógyszert.Savasat meg ne igyál.Fiatal vagy és ne gondolj semmi komolyra.
2014. dec. 3. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyomorvérzésnél emésztelen vagy kávézacc szerű a székelt.ben a vér
2014. dec. 4. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdezõ?Mentél orvoshoz?
2014. dec. 4. 16:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma is ment a hasam es sotet, de mas bajom nincs, csak meg a napok ota trto etvagytalansag. Haziorvos hazakuldott, hogy nem kell kivizsgalas, semmi bajom csak az agyammal van baj es psziches..mindig ezzel jon miota tud a panikbetegsegemrol. De nem.hiszem,.hogy a pank megvaltoztatja a szeklet szinet
2014. dec. 4. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Es anyud hisz neki?Hasmenéssel, étvágytalansággal,és sötét szinü széklettel nem lehet játszani.Ami azt jelenti,hogy vizsgálatot kell csináltatni.Az étvágytalanság,hasmenés lehet pszichés, de a szin elváltozás nem.Van egy olyan betegség hogy Chron betegség üsd be a googleba és nézd meg hasonló -e a diagnózisod.
2014. dec. 4. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
"Crohn"
2014. dec. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!