Hogyan pótoljam a C-vitamin étrendkiegészítő nélkül?
mi a baj a c-vitamin porral? olcsó is (2000/kg környékén van a gyógyszerkönyvi minőség). Úgy kéne használni, mint a sót :)
Amúgy meg próbálj mindent nyersen enni (marhahús, sok leveles zöldség, gyümölcsök)
Szerintem túlaggódod. A felesleg úgyis kiválasztódik, azt meg nem tudod, miben mennyi van, a testedben mennyi van és mennyire van szükség.
Egyél naponta többször a felsoroltakból, de nem kell egész nap narancsot szopogatni, semmi értelme.
egészségmániás vagy öcsi :)
vegyél inkább 100% os NaCl -ot patikából, pl. az Azúr vegyszer kereskedelmi Kft Pesten. máshól nem kapsz tisztát, ez többet ér mint a C-vitamin, amit amúgy se tudsz eleget bevinni, mégha felzabálod az egész zöldségespiacot akkorse xD vagy németbe keresgélj, vagy szlovákiába, én onnan szereztem be csak ott ku**a drága a 100 grammos por formába. Am nem kell kekeckedni, ha belegondolsz a földek túlvannak használva, hamarabb kinő a zöldség, gyümölcs mint ezelőtt, mit gondolsz van-e még abba a talajba valami ásványanag amit fel-e tudna szívni az a szerencsétlen "ződ", mégha lenne is, kiégne a gyökere olyan gyorsan kéne, mielőtt leszedik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!