Baj, ha az alapanyagcserém alatt eszek?
Figyelt kérdés
Az én alapanyagcserém 1300-1400 kcal. Az baj, ha mindig máshogy eszek? Van hogy alatt, van hogy fölötte. Általában egy nap 900-1000 kcal-t eszek, ez mondjuk úgy heti 4 nap.. Heti 2 nap kb. 1200-1500kcalt és heti 1 nap 2000kcal. (ez csak úgy átlagosan, körülbelüli érték) Ez attól függ milyen napom van, mennyire vagyok éhes. De általában így alakul. Ettől nem lehet bajom, hogy így ingadozik naponta, nem, és hogy sokszor alapanyagcserém alatt eszek? Ettől hízhatok?:/2014. nov. 17. 16:21
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon nem jó :( Minden nap 2000 kcal kéne bevinned kb. (de lehet hogy tbbet, attól függ mennyi idős vagy). Ettől az étrendtől nem hogy hízol, hanem elfogysz és mellesleg nagyon nem egészséges.
2/2 A kérdező kommentje:
húha, a 2000 nem sok kicsit nekem? 15 éves vagyok, 167cm és 49kg. Attól nem fogok hízni? Meg annyit meg se bírnék enni.. Max. ha mekiznék meg kfc-znék, de azt meg nem akarok. Inkább egészségesen élek. :) De úgy meg tuti nem jönne össze a mindennapi 2000kcal. Meg félek, hogy attól híznék..
2014. nov. 17. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!