Tényleg keveset eszek?
apukám aztmondta, azén koromban legalább dupla ennyit kéne ennem...de egész nap nem vagyok éhes, és tök televoltam ma is egész nap..
R: 2 tojásból rántotta paprikával
E: 80g sült karaj, 70g sült pangasius hal filé, 3db kelbimbó, 100g sült csicsóka
V: 2 szelet teljes kiörlésű kenyér vékonyan megkenve vajjal 1-1 szelet csirkemellsonka, sajt, ubi
Miután apu mondta, hogy szerinte ez kevés, kiszámoltam,hogy kb. hány kalória lehetett, és olyan 900kcal-ra jött ki.. Kb. minden nap ennyit eszek..csak nem mindig ilyesmit..szóval eszek péksütit is, tésztát, minden félét, de napi 3x-i étkezésnél nem tudok többet..és az se valami nagy adag.Vajon mennyi lehet nekem az ideális? Persze annyi, hogy még nem hízzak tőle..Vlamint Nem lesz bajom, ha ilyen keveset eszek? Nem szeretnék beteg lenni, de nem kívánok többet..170cm/53kg 15/L
szerintem nem gond hogy ennyit eszel...én még kevesebbet eszek és nincs semmi bajom ha meg nem kívánod akkor ne tömnd magadba
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!