Mit lehet csinálni az állandó puffadással?
Figyelt kérdés
Akármit eszek, hogy jól is lakjak...egyszerűen felpuffadok abban a pillanatban...és csak másnap múlik el a puffadás. nagyon nem szeretem, meg szeretném szüntetni. szerintetek mit tehetnék?2010. jan. 28. 18:46
1/7 anonim válasza:
Az emésztéseddel lehet probléma, vagy valamilyen érzékenységed lehet, laktóz, fruktóz, ezt meg kellene nézetni allergia vizsgálattal.
2/7 anonim válasza:
Szerintem candiadas vagy
Az egyetlen hatasos megldas ra a Colonix.
En vegigcsinaltam 2 honapot es megszuntette.
(a puffadas mar ket nap utan megszunt de en neha ugy neztem mar ki mint egy 6 honapos kismama,atadtak a helyet a buszon,a Tscoba meg nyitottak egy penztart nekem)
3/7 anonim válasza:
Szerintem el kéne menni egy hasi UH-ra minél előbb. amúgy is én bevezetném mint éve kötelező szűrővizsgálatot. Ha diétával sem múlik és megdelelő ékezéssel, gasztroenterológushoz kell időpontot kérned. Ő foglalkozik emésztőszervi problémákkal.
Eü-s
4/7 anonim válasza:
egyszerűen csak fingjál nagyokat:D
5/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy allergia. Figyeld meg, hogy milyen ételektől jelentkezik inkább.
6/7 anonim válasza:
Javaslatom: Aloe Vera Gel, Forever Active Probiotic, Fields of Greens fogyasztása.
7/7 anonim válasza:
sokminden oka lehet. lehet pl., hogy nem táplálkozol megfelelően. a bélgáznak van pl. egy széklettovábbító funkciója is... vagyis azoknak, akiknek szorulásuk van, többet kell ereszteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!