Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit lehet csinálni az állandó...

Mit lehet csinálni az állandó puffadással?

Figyelt kérdés
Akármit eszek, hogy jól is lakjak...egyszerűen felpuffadok abban a pillanatban...és csak másnap múlik el a puffadás. nagyon nem szeretem, meg szeretném szüntetni. szerintetek mit tehetnék?
2010. jan. 28. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Az emésztéseddel lehet probléma, vagy valamilyen érzékenységed lehet, laktóz, fruktóz, ezt meg kellene nézetni allergia vizsgálattal.
2010. jan. 28. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem candiadas vagy

Az egyetlen hatasos megldas ra a Colonix.

En vegigcsinaltam 2 honapot es megszuntette.

(a puffadas mar ket nap utan megszunt de en neha ugy neztem mar ki mint egy 6 honapos kismama,atadtak a helyet a buszon,a Tscoba meg nyitottak egy penztart nekem)

2010. jan. 28. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem el kéne menni egy hasi UH-ra minél előbb. amúgy is én bevezetném mint éve kötelező szűrővizsgálatot. Ha diétával sem múlik és megdelelő ékezéssel, gasztroenterológushoz kell időpontot kérned. Ő foglalkozik emésztőszervi problémákkal.

Eü-s

2010. jan. 28. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
egyszerűen csak fingjál nagyokat:D
2010. jan. 29. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy allergia. Figyeld meg, hogy milyen ételektől jelentkezik inkább.
2010. febr. 9. 02:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Javaslatom: Aloe Vera Gel, Forever Active Probiotic, Fields of Greens fogyasztása.
2010. febr. 9. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
sokminden oka lehet. lehet pl., hogy nem táplálkozol megfelelően. a bélgáznak van pl. egy széklettovábbító funkciója is... vagyis azoknak, akiknek szorulásuk van, többet kell ereszteni is.
2010. febr. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!