Hogyan tudnék hízni? Vagy jobb alakot csinálni? 15/L
170cm és 48kg vagyok...Sokan anorexiásnak neveznek, pedig nemvagyok az, sokat eszem, de nem hízok szinte semmit, legalábbis nem látszik! A combom is hosszú, vékony, ahogy a felsőtestem is, elég deszka is vagyok, nagyon zavaró már hogy a saját nagyszüleim aztmondják hogy kórosan sovány vagyok, de egyszerűen nemtudok mitcsinálni... (Apám is ilyen alkat volt gyerekkorában, anyukám is vékony alkat, de mégis ő tökjól néz ki énmeg mint egy léc...)
Szerintük azért nem hízok mert még növésben vagyok de ki fogok kerekedni...Csak elég zavaró már hogy mindig énvagyok a deszka meg az akit elfúj a szél...
Elég későn érő vagyok, 14 voltam mikor megjött most lesz 1 éve, a mellem is később kezdett el nőni mint a kortársaimnak, és még mostsem nagyobbak A kosárnál, de ez a legkisebb bajom...
Ja igen, főleg combra szeretnék hízni, de hogyan?
Először is, örülj neki, hogy nem vagy hízásra hajlamos.
Tényleg ki fogsz kerekedni, ha megállsz a növésben és továbbra is eleget eszel.
Ahhoz, hogy formásabb legyél, továbbra is egyél rendesen és sportolj. Nekem pl a futástól,a sok bicajozástól és gyaloglástól nagyon formás, izmos lábam, combom, fenekem van, én pl ettől nem vagyok annyira boldog, de ha szeretnél vastagabb combot, erősítsd a combizmaidat, sporttal.
Az anyagcserém egyáltalán nem gyors, ezért tényleg nemértem az egész folyamatot...:O Kiskoromban is, alig pisiltem be vagy valami (anyukám multkor mesélte, hogy rajtam "spóroltak a pelenkán" :D) Nem sűrűn járok wc-re, csak mint egy normál ember, sőt van hogy kevesebbszer.
Sajna én combra nem hízom, ahogy írtad kedves utolsó, inkább sehova, mert én egyáltalán nemlátom magamon hogy ment volna valahova súly...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!