A kólbászba milyen egészséges összetevők vannak?
A "frissen érzem magamat" dolgot okozhatja a zsírtartalom. Az állati zsiradék a legjobb energiaforrás, mivel a szénhidráttal ellentétben nem vált ki inzulinválaszt, nem szívódik fel gyorsan, egyenletes energiaszintet biztosít. A koleszterinmítosz pedig már megdőlt, tehát egészséges.
Ami még van benne, az ugye a hús(fehérje) és a fűszerek, ezek közül is mind egészséges.
/ez a házi kolbászra vonatkozik, a boltiban ezeken felül még egyéb adalékanyagok is vannak, amik nem föltétlen tesznek jót/
Aztán ugye lehet még a placebohatás is, biztos gyerekkorodban beléd beszélték hogy ettől leszel nagy és erős, és ez megmaradt benned. Nekem a spenóttal volt így, ha gyerekkoromban edzés előtt ettem, jobban ment.
Sowilo jókat írt.
Én is energikusnak és könnyednek érzem magam a zsírtól, a sok szénhidrát viszont lenyom. A párom viszont inkább fordítva van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!