Szerintetek ez segit nekem? :S
Na za van h 14éves fiu vagyok.És kicsit duci :S:S:'(...
Az igaz hogy: ha mittom én ebédelsz ésmiután ebédeltél utána egy negyed órával "hyántatod" magad ugye akk azt kihányod. És akkor ha ezt csinálom egy ideig akkor fogyok? :S:S:S ha keveset az is jó..ha tuttok tipeket azt is irjátok le..de oan tipp kéne ami GYors könyü egyszerü. Barom válaszoktol kiméljetek pls. Thx
semmiképpen ne hánytasd magad. ha rendszeresen csinálod, végigmarja a torkodat, tönkreteszi a hangszálaidat, és a fogzománcodat is. egy idő után rögzülni is fog és nem tudod majd abbahagyni.
ne akarj bulimiás lenni az nem jó.
ha mindent egy hétig csinálsz, aztán nem, akkor a "gyors és hatékony" megoldás után 1 héttel ugyanúgy fogsz kinézni, mint most, mivel ezek nem tartósak, és egyáltalán nem egészségesek. mozogni kell!!! ha lusta vagy, akkor így maradsz, ami egyébként nem biztos, hogy akkora probléma. most fogsz sokat nőni, az elkövetkezendő 1-2 évben, lehet, hogy fogsz fogyni is.
18/L
szerintem ez nagyon nem jó ne haragudj:(
elhiszem hogy gyorsan leakarsz fogyni,sajnos én is így voltam 14 évesen de hidd el ez nagyon rossz.13 nap alatt 10kg főleg 14 évesen fejlődésben vagy még.tönkre is mehetsz benne.próbálj meg kevesebbet enni,sok gyümölcsöt és mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!