Ez sok kaja egy napra? Lehet most kicsit cukrosan ettem? .
Délig: 3 szalámis szendvics, cerbona szelet
ebéd: bableves
cerbona szelet
utána: kakaóscsiga
nemrég meg cerbona szelet + 1 kakaóscsiga
Igen, sok, és nem is jó.
Én nem mondom, hogy semmi édességet ne egyen az ember - nem is tudnám én magam sem betartani.
De ez azért túlzás, hogy értékelhető étel nincs is, csak kvázi édesség... Mértéket kellene tartani.
Ez nagyon sok szénhidrát.
Semm zöldség, gyümölcs, tejtermék, csak cukor, zsír, liszt.
Szerintem te alapból nem étkezel normálisan. hány éves vagy? sztem sokan ugy vagyunk vele azt esszük ami olcsómés sajnos ezek többnyire nem egészségesek.főleg az otthoni pénztárca nem igazán engedi meg a helyes életmődot. én 10kg szedtem fel,most 64 vagyok,és sokkal jobban éreztem magam a bőrőmben mikor 55 kg voltam. megint szeretnék annyi lenni. de nem tudom h kezdjek hozzá. milyen ételeket kéne ennem. megpróbálok itthon sütni,h ne a bolti csokikat egyem,de ugye ennek nem mindig lehet ellenállni. kéne vmi életmódváltozás,de annyifajta választék van,és olyan cifra ételekkel... nem egyszerű. nőnek lenni sem.. Üdv:)
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!