Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez sok kaja egy napra? Lehet...

Ez sok kaja egy napra? Lehet most kicsit cukrosan ettem? .

Figyelt kérdés

Délig: 3 szalámis szendvics, cerbona szelet

ebéd: bableves

cerbona szelet

utána: kakaóscsiga

nemrég meg cerbona szelet + 1 kakaóscsiga

2014. nov. 3. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, sok, és nem is jó.

Én nem mondom, hogy semmi édességet ne egyen az ember - nem is tudnám én magam sem betartani.

De ez azért túlzás, hogy értékelhető étel nincs is, csak kvázi édesség... Mértéket kellene tartani.

2014. nov. 3. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy összevissza eszek. főtt kaját alig,pedig páromnak főzők. de én csak csokit eszek szinte.. fogaim bánják is..
2014. nov. 3. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sok szénhidrát.

Semm zöldség, gyümölcs, tejtermék, csak cukor, zsír, liszt.

2014. nov. 3. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Vegyük számításba, hogy ez csak ma volt így, mert épp ilyen kedvem volt, előtte normálisabban ettem. így is probléma?
2014. nov. 3. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te alapból nem étkezel normálisan. hány éves vagy? sztem sokan ugy vagyunk vele azt esszük ami olcsómés sajnos ezek többnyire nem egészségesek.főleg az otthoni pénztárca nem igazán engedi meg a helyes életmődot. én 10kg szedtem fel,most 64 vagyok,és sokkal jobban éreztem magam a bőrőmben mikor 55 kg voltam. megint szeretnék annyi lenni. de nem tudom h kezdjek hozzá. milyen ételeket kéne ennem. megpróbálok itthon sütni,h ne a bolti csokikat egyem,de ugye ennek nem mindig lehet ellenállni. kéne vmi életmódváltozás,de annyifajta választék van,és olyan cifra ételekkel... nem egyszerű. nőnek lenni sem.. Üdv:)

2-es voltam

2014. nov. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!