Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit lehet ilyen esetben tenni?

Mit lehet ilyen esetben tenni?

Figyelt kérdés

sziasztok! 21 éves vagyok,lány, 176cm magas és 72 kg. a neten néztem,hogy a testömegindexem megfelelő a magasságomhoz képest, viszont ezelött két évvel 65kg voltam és sokkal jobban éreztem magam(ez alatt a két év alatt gyenge hormontartalmú fog.gátlót szedtem/most is/, sztem attól híztam)Főleg a hasamra híztam sokat,mindenki pocakosnak nevez:) ráadásul az anyagcserém is lelassult...Tehát a kérdéseim a következők:

-Mit tegyek,hogy megfelelő legyen az emésztésem?(miket egyek)

-Egyáltalán lehetséges e gyógyszer mellett lefogyni, vagy hagyjam abba a gyógyszert?

-Milyen ételeket ajánlotok reggelre, ebédre és vacsorára konkrétan?

Légyszíves írjatok, előre is köszönöm

2010. jan. 25. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 22 vagyok, 178 és 75 kiló, én határozottan jól érzem magam ilyen súllyal, mindig is ennyi voltam, vagy több :).70 kilósan kifejezetten sz@arul éreztem magam, és csúnyának, soványnak.Ne törődj azzal, hogy mások mit mondanak, erősítsd a hasizmod, ha az zavar, nem kell piszkafának lenni, hogy megfelelj a környezetednek :)
2010. jan. 25. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást:)de azért ha tudsz valamit az első kérdésemmel kapcsolatban légyszí írd meg köszi
2010. jan. 25. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem előbb döntsd el, h az tényleg háj e a hasadon, vagy puffadás. mert ez erősen nem mindegy.
2010. jan. 27. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
a zöld tea gyorsítja az anyagcserét
2010. jan. 28. 09:33
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó elöttinek, télleg háj:)köszi a választ
2010. jan. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!