Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért lehet az, hogy nem...

Miért lehet az, hogy nem hízok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, 185 cm, és 62-63 kg. Szerintem marha sokat eszek, de nem nagyon hízok. Súlyzózgatok, felülést-fekvőt is szoktam nyomni, de egyszerüen nem megy a hízás.
2010. jan. 23. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
ilyen alkat vagy. ne keseredj el, harminc éves korod körül szép kis sörhasat növeszthetsz megfelelő mennyiségű sör elfogyasztásával :D
2010. jan. 23. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Ha viszont elkezdesz kondizni és hozzá rendesen étkezni, szedhetsz fel magadra némi súlyt izom formájában.
2010. jan. 23. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne hízni akarj, aztán meg a felülést felejtsd el, plussz nem sokat kell enni, hanem normálisat.:)
2010. jan. 25. 00:23
 4/10 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat!

álltalában rendeseket szoktam enni, de hát tudjátok gondolom hogy van ez.. :D

utolsó, miért írtad , hogy felejtsem el a felülést? kösz a választ, már ha lesz :)

2010. jan. 25. 16:39
 5/10 anonim válasza:

A felülést miért felejtse el? Az egyik legfontosabb tartásjavító gyakorlat az alsóhát-gyakorlatok után.

Igyál sok vizet, sok húst egyél (szárnyasok, hal marha) rizs zöldségek.Napi 4-5 étkezés.Szedhetsz B vitamint az meghozza az étvágyad.

2010. jan. 27. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:
étvággyal nincs gond, deköszi ezek jó tippek :)
2010. jan. 27. 16:13
 7/10 General válasza:
Én is olyan voltam, mint te. HIába ettem nagyon sokat, nem jött fel semmi. Ne súlyzózgass! Súlyzózz! Legyen egy gyilkos edzésterved és csináld rendszeresen! Sose add fel! Én 17 éves voltam így, mint te és kb 1 év alatt 10 centit szedtem el csak a karomra. Szóval határozd el magad, és menj edzeni!
2010. jan. 27. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen én se híztam soha, pedig zabáltam. 23 év körül kezdett feljönni, amit megettem.
2010. jan. 27. 16:43
 9/10 anonim válasza:
15 évesen még ilyen vagy. Aztán eljön a 18-20 éves kor, és hipp-hopp szaladnak felfelé a kilók :)
2010. jan. 28. 15:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak:)
2010. jan. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!